torsdag, april 27, 2006

Så typiskt

På tisdag blir det äggplock (ÄP). Det är jättekul att det är så nära nu. Men så klart sammanfaller äggplocket med min tenta.

Jag säger alltid att det är någon ond makt som gör allt för att jag ska misslyckas i skolan, mina värsta misslyckanden med stor tillhörande sorg har alltid sammanfallit med de viktigaste tentorna så att jag inte orkat plugga. Egentligen tror jag inte på de onda makterna, jag är både ateist och naturvetare, men ändock en elak slump har varit framme.

Nu kommer jag inte att ha sorg under tentan utan kommer bara att vara fysiskt förhindrad att närvara eftersom jag kommer att ligga i en gynstol hög på morfin när tentan startar. Jag har redan pratat med mina lärare om att det kanske kunde bli så här eftersom det var en del som pekade på ÄP efter helgen. Nu hinner jag prata med dem i morgon och förhoppningsvis går det att lösa, har jag tur litar de på mig så mycket att jag får göra tentan när jag kommer tillbaka. Litar i det hänseendet att de inte tro att jag försöker lura till mig det här för att kunna få svaren i förväg av mina kursare. Men i annat fall kan de kanske göra om tentan lite för min skull?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ojojoj, nu närmar det sig verkligen!

Hur många ägg kunde de se, fick du reda på det?

Mina tummar är stenhårt hållna!

Anonym sa...

Jag undrar också vad de såg på vul idag. Hur många är på g?

Hoppas verkligen att de kan ordna en tenta åt dig. KRAM!

Linda sa...

spännande! det kanske betyder att jag har ÄP där i dagarna oxå.