lördag, februari 11, 2006

Trött!!!!

Jag tror jag haft den här rubriken på ungefär vartannat inlägg. Jag är så obeskrivligt trött hela tiden. Det har säkert mycket att göra med att jag knappt kan sova på nätterna eftersom jag får ångest då. Att kunna sova till 04:00 är bra för mig, då har jag sovit länge.

Jag var hos läkaren igår förresten. Jag har inte fått förlängning på sjukskrivningen ännu, men det kommer jag att få. Hon är bra och vill hjälpa mig tillbaka till livet igen. Jag vill också tillbaka, det är bara det att jag inte fattar hur det ska gå till?

Vi hade en kattungespekulant här idag, och hon stannade rätt länge, hon ville ju förstås få möjlighet att göra sig en ordentlig bild av sin eventuella nya livskamrat. Jag blev dock dödstrött. Hela tiden hon var här var jag tvungen att vara trevlig och prata om normala saker, hon hade nog inte blivit så imponerad om jag nämnt något om IVF eller kanske pratat lite om blödningar efter missfall?
Hoppas nu att kisse föll henne på läppen och att jag var nog trevlig för jag orkar inte försöka sälja till så många till.

Jag hoppas verkligen inte att kattungarna blir lidande av att jag mår så här, men det tror jag inte. Jag har ju enormt mycket tid att spendera med dem, och de bryr sig inte om vad jag pratar om.

1 kommentar:

Astillbe sa...

Åh! Har du små kissar?! Vad är det för sort? Hur gamla?

Suttit och läst igenom din blogg nu, sänder en kram, hoppas att du snart hittar tillbaka igen.

Har själv två katter.

KRAM!