tisdag, februari 14, 2006

Ett osammanhängande inlägg utan urskiljning

Idag är inte en bra dag. De senaste två nätterna har jag sovit nästan ingenting och det hjälper väl till med nedstämdheten.

Men framförallt funderar jag på hur jag ska orka med att i alla olika kompisgäng jag umgås i kommer det snart att finnas minst en mage. Jag kommer inte att kunna träffa någon alls. På tu man hand med den gravida kan det kanske gå bra, då tas det hänsyn till mig. Men i större grupper, särskilt med människor som inte känner mig går det inte.

Jag har bokat in en massa träffar med folk, det är jättetrevligt! Men jag blir så trött! Idag ska jag fika med en tjej och jag ska direkt säga att det inte blir mer än två timmar, för det orkar inte jag.
Jag tycker att det är jättesvårt att bryta något som är trevligt.

Igår hemma hos S blev klockan hur mycket som helst, vi hade så himla trevligt, men jag var så trött. Visste bara inte hur jag på ett artigt sätt skulle tacka för mig och gå. Därför tror jag att det är bäst att jag redan från början bestämmer att det här får ta si och så lång tid och så berättar jag det, då blir det lättare när jag måste gå.

Jag har blivit utmanad av Tinselflickan, och jag ska ta mig ann uppgiften, bara inte just nu, jag är för trött.

Måste förresten ringa min läkare nu och försöka boka om tiden för nästa besök. Jag har lyckats boka in den samtidigt som vi ska flyga ner till Blekinge. Vi ska hälsa på svärfar.

Inga kommentarer: