söndag, maj 28, 2006

Vad är det med folk?

Redan börjar det i min ankomstgrupp spekuleras vilket kön barnet har utifrån hur illa man mår respektive vad man är sugen på.

Hallå, embryot är högst någon månad gammalt och har inte ens fått ett kön...

Dessutom har två personer idag skrivit om mentala spärrar som släppt så att de äntligen blev gravida.

8 kommentarer:

Anonym sa...

de kanske har haft mentala spärrar fast på andra plan så de behöver kanske tro att graviditeten beror på det för att slippa inse att det varit nåt annat fel....vem vet ;)

Anonym sa...

Vet du, jag tror inte de kan hjälpa det. Kanske hade även vi varit likadana om vi inte hade fått genomlida allt som vi har varit med om. Jag tror i alla fall att jag hade varit en av de odrägliga. Faktiskt. Det skämms jag över. Kram och stort GRATTIS . igen!

Linda sa...

JAg känner tyvärr att det verkar finnas rätt mycket knepiga människor i den där gruppen så kag håller mig lite i bakgrunden tills jag har listat ut vad det är för folk där... Men jag lovar att bättra mig på att titta in så att vi kan hålla ihop mot knäppisarna =)

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Äsch det är lugnt Linda!
Jag tycker att det är kul med ankomstgrupp, och orkar... men du behöver absolut inte skriva där om du inte känner att det ger något.

Det finns nog alla sorter där inne, och jag tror att jag gillar de flesta, men man måste ju orka med att alla har olika bakgrund.

Linda sa...

Jag tycker oxå att det är kul med ankomstgrupp.

Och det jag egentligen har svårast för är de här som hänger där och hoppas hamna där men som ännu inte är gravida. Och det finns fortfarande några kvar...

Anonym sa...

Fast det där med kön - lite petigt kanske men könet bestäms ju i befruktningsögonblicket.. X och Y-spermier o den biten..

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jo antingen bär spermien på en X eller på en Y-kromosom.

Men det är inte förrän efter ett tag ett kön på embryot bildas. Alla embryon är flickor från början, och om ingen Y-kromosom finns på plats fortsätter de med det, men finns det en Y-kromosom tar den över och gör embryot till en pojke.

Jag är inte helt hundra på när i processen det här sker, men jag är helt hundra på att inga hormonella skillnader finns i embryots fjärde vecka.

Anonym sa...

Fast sånt där spekulerande och ojjande är ganska gulligt. Ett tag.