söndag, maj 28, 2006

Mörka

Det är viktigt för mig att mörka embryot som (förhoppningsvis) ligger i min mage. Förra gången var vi ganska duktiga på att berätta, men den här gången känns det så himla osäkert allting.

I går var vi på fest, och jag var noga med att springa runt med ett halvfyllt vinglas hela kvällen. Jag som i vanliga fall inte heller brukar dricka någonting.

Jag tror inte att någon noterade mitt vinglas egentligen, de flesta på festen som var där känner mig inte tillräckligt bra för att bry sig om vad jag gör eller inte gör.

Men kanske lurade jag någon, och slipper någon slags spekulationer.

Det är fyra fester till att gå på den närmsta månaden två studentmotagningar, en disputationsfest och en bröllopsfest. Jag kommer nog fortsätta med min "vinglas i handentaktik".

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är faktiskt ganska lustigt hur man kan dupera folk med ett halvfullt vinglas eller två.

På festen som jag var på i onsdags bjöds det på en liten fördrink, champagne, och så vin till maten. Jag hann inte dricka upp min fördrink innan vi skulle sitta ner och äta så plötsligt hade jag två glas framför mig. Och eftersom jag drack ur fördrinken till förrätten fanns ju mitt vin kvar när de skulle fylla på glasen, så jag fick inget.

Men alla är helt hundra på att jag drack skitmycket i onsdags! För att jag hade ett glas med mig nästan hela tiden. Det de inte visste var att det större delen av kvällen var samma glas...

Så jag kan avslöja att din taktik är kanonbra.

Kram!

Linda sa...

Haha! Den var bra.
Annars kan jag rekomendera ett alkoholfritt mouserande vin som heter toselli.

Anonym sa...

Så glömde jag att säga att det faktum att jag hade två fulla glas framför mig på bordet förstärkte allas misstankar om jag bara hällde i mig.

Anonym sa...

Fast med dig Becka så skulle jag bli mera misstänksam om du faktiskt gick runt med ett glas i handen hela kvällen. Det är INTE likt dig... Men det är klart för alla som inte känner dig så är det ju ett säkrare sätt att undvika frågan :-)

/AF

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Fast vet du AF, förra gången var det faktiskt någon som noterat att jag inte drack något och gissade.

Jag brukar inte dricka mycket, men jag brukar faktiskt gå omkring med ett glas...

Om jag inte går med ett glas så är det för att jag håller på med någon behandling, och då frågas det om den, och i så fall måste jag berätta. Jag vill inte ljuga.

Haha, jobbigt spel jag håller på med.