lördag, maj 13, 2006

Hjärnsläpp

Vi har precis varit ute och ätit på restaurang. Det finns en hel del att fira bl.a. att kattpappan fått ett nytt jobb, och att det var ett år sedan vi förlovade oss, och så var det en av katterna som fyllde sju år.

Eftersom jag ruvar mot slutet lät jag bli vinet till maten och drack bara vatten. Men så när vi ätit färdigt fick kattpappan den lysande idén att vi skulle dela på en ostbricka, och jag älskar ost. Det var inte förrän jag stoppade in de sista ostsmulorna i munnen som det gick upp för mig att mögelost är mycket farligare än något glas vin när man är gravid.

Jag har inte så mycket panik, jag vet ju verkligen inte om jag är gravid, jag skulle med största sannolikhet få negativt om jag kissade på ett test just nu. Och om det ändå är så att jag är gravid så är det ju inte värre att ha ätit ost nu än vad det är för alla andra människor som inte vet att de fått ett befruktat embryo inskjutet i livmodern och som ätit och druckit mycker mer olämpliga saker än vad jag har.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns ju inte så mycket anledning till oro - än så länge.

Håller tummarna!

Anonym sa...

Nä, precis. Tycker du tänker precis rätt.

Den första tiden så lever ju den lilla mest på sig själv och får näring av gulekroppen. Så vad du gör eller inte gör spelar inte jätte stor roll precis så där i början.

Men jag förstår din tanke. När den dyker upp så där precis när man svalt sista tuggan ...

Ingen fara. Mina tummar är fortfarande hållna (det börjar kännas lite konstigt dock eftersom jag kippt både min och min mammas gräsmatta med hållna tummar ... :)