fredag, maj 19, 2006

Jag mår bra!

Idag har vi varit på Eskilstuna djurpark hela dagen och lärt oss om deras bevarandeprojekt. Jag var bilansvarig och körde både fram och tillbaka, och på hemvägen kände jag mig lite som en trafikfara eftersom jag var så trött, särskilt som en av tjejerna som åkte med är höggravid... då känns det på något sätt extra viktigt att det inte händer något alls.

När jag kom hem var jag helt förbi av trötthet, men orkade ändå gå och handla, vika tvätt, diska efter middagen, packa inför morgondagen och nu sätta mig här och skriva det här.

Om man betänker att jag för bara några veckor sedan tyckte att det var ett helt dagsprojekt bara att fylla diskmaskinen, eller skriva en inköpslista för middagen förstår man kanske skillnaden.

Det känns äntligen som att något har släppt, och den gamla vanliga kattmamman som orkar göra vanliga saker är tillbaka. Åhhh vad jag önskar att det ska fortsätta vara så här.

3 kommentarer:

Linda sa...

Vilken fuskis! Har du varit i mina hemtrakter utan att hälsa på? Skäms på dig!! =)

Skönt att energin börja återvända.

Anonym sa...

Hejsan,
Jag har följt din blogg ett tag, och jag ville bara säga ett stort, underbart grattis... jag blir alldeles glad i hela kroppen och håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för er denna gång!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Sorry Linda. Nästa gång får vi träffas!
Parken var ju helt underbar med sin inriktning mot kattdjur, klart jag kommer tillbaka då. Särskilt om jag får chans att träffa dig.

Tack angelica!