onsdag, mars 15, 2006

Läsrapport och annat

I natt har jag inte sovit någonting igen, det där med sömnen kommer och går. Jag tränade inget igår eftersom min vän A dök upp med semlor och presenter till kattungarna. Det var väldigt trevligt men den missade träningen kan vara orsaken till sömnproblemen.

När jag inte kan sova läser jag böcker. Förra veckan tog jag mig genom hela "Brott och Straff" av Fjodor Dostojevskij, jag har haft den liggande i flera år men inte orkat läsa den eftersom jag hade fått för mig att den var tung och svårbegriplig. Så var inte alls fallet, den var synnerligen lätt att hänga med i och dessutom var den bra. Veckan innan tog jag mig genom en annan tjockis, "Öster om Eden" av John Steinbeck även den en mycket läsvärd och lättläst bok. För att komplettera det hela läste jag i natt den korta boken "Den gamle och havet" av Ernest Hemingway. Jag hann även igenom halva "Vill ha barn", men sen grät jag så mycket att jag var tvungen att gå upp.

När jag loggade in på mitt konto på Aff hittade jag ett mail från en barndomsvän. Hon hade hittat mig där och även hittat till min blogg *vinkar* och jag blev väldigt glad över det hon skrev.

Inga kommentarer: