onsdag, november 26, 2008

Tänk att jag får prova på allt

De senaste dagarna har jag domnat rätt rejält i armar och händer. Jag gissar att det är s:k Karpaltunnelsyndrom.

Och nu funderar jag på om det finns flera ofarliga graviditetsbiverkningar kvar som jag skulle kunna få? Eller om jag välsignats med dem allihop?

Upplys mig gärna om vad jag har kvar att hoppas på.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gallbesvär är en graviditetsåkomma som inte är att rekommendera... är läskigt eftersom man får väldigt ont i regioner där bebisen huserar - men helt ofarligt (så länge man har måttliga besvär vilket är vanligast).
Undviker man bara flottig mat, äpplen och skaldjur är man nog på den säkra sidan.
Detta hoppas jag av hela mitt hjärta att du slipper!!!!
Tvi, tvi och ta i trä.

finnjonna sa...

Vad är karpatel... syndrom? Mina armar, eller ena mest har börjat domna bort. Gillar det inte alls...

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Hanna: Ja men se där, något att se fram emot alltså. Jag har ganska mycket halsbränna som jag antar härstammar från samma källa, men kanske den snällare varianten?

Jonna: Jag vet inte så mycket om det egentligen, men jag tror att det är vätskan i kroppen som får nerverna att domna. För din del skulle det ju kunna bero på för mycket stillasittande också. Tydligen kan man om det blir riktigt illa få skenor att ha armarna i.

Anonym sa...

nä fy tusan, håll dig borta från gallbesvär. fick det medan jag väntade storsötan och jag skojar inte: jag kröp runt i sängen och SKREK!

Anonym sa...

Karpaltunnelsyndrom heter det om ni vill söka på google inte karpatel

Anonym sa...

Bockar du ven av att bebisen trycker på nerver i ditt ben så att det viker sig när du går (det förärades jag med sista veckorna...)

Anonym sa...

när jag väntade rut fick jag blodploppar i munnen. givetvis så tyckte jag inte om att ha de där plupparna som stack ut inne i munnen, så jag ryckte resolut bort dem. hmmm kan säga att de blödde en del...

Anonym sa...

Inte så kul med karpaltunnelsyndrom, men allra oftast går det ju över och det borde vara snart för din del! :)

Hoho, förresten?! Var är du? Och hur många barn har du? ;-) kram

A N N I K A sa...

Jag fick en jättestor, vätskefylld cysta i slidan under graviditeten. Gartnercysta heter det. Fick tömmas två gånger under graviditeten, och när barnet föddes sprack den och tömdes igen. Inget farligt, men första gången höll jag på att få hjärtstopp för jag trodde det var missfall på gång - vad annars var det för stort som var på väg ut?
Men det borde du märkt redan, för den kom redan i fjärde månaden om jag minns rätt.