lördag, januari 19, 2008

Skittidning som konsekvent skriver ner adoptioner

"Jag hade gett upp hoppet om barn" "Som 42-årig singel hade hon mer eller mindre givit upp hoppet om att finna kärleken – och drömmen om barn sträckte sig inte längre än till adoption."
"I dag häpnar hon över hur snabbt allt kan vända."

Citaten ovan är hämtade från en artikel i aftonbladet.

Får man ens skriva så här? Jag tror att jag kokar över av ilska.

4 kommentarer:

Eirene sa...

Tog ett tag innan jag förstod vad du förfasade dig över. Men sedan såg jag det. nej jag tycker inte man får skriva så. Fast dom som gör det avslöjar ju sig som otroligt mäktigt obildade, så det är bara att beklaga dem.

Solkatten sa...

Riktigt illa formulerat.

Anonym sa...

Jag har inte tidigare tänkt på att AB är negativa till adoption, det kanske det är. Men jag undrar om inte den där formuleringen kommer sig av en taskig översättning från Hello, samt att de som läst igenom är allmänt hjärndöda. Skulle man fråga dem om adoption skulle de säkert tycka att det var bra.

Ännu mer irriterande är det faktum att man kan ge sig fan på att hon har använt sig av äggdonation. Liksom Geena Davis (48), Joan Rivers (55+), Madonna, m fl kändisar. Men det skrivs aldrig om och så fortsätter en massa idioter att tro att man kan bli med barn naturligt långt upp i åren, när verkligheten är en helt annan.

Jag har iofs länge tyckt att kvällstidningarna blivit riktiga skvaller- och därmed skittidningar. Men jag känner mig inte kränkt eller ens särskilt sur, helt enkelt för att det är för dumt.

Lisa sa...

Ja, man blir lite trött minst sagt. Ännu tröttare blev jag dock på liknande ordvändningar för ett antal år sedan när maken och jag slet oss igenom hormonbehandlingar och IVF-försök utan att det blev mer än utomkvedshavandeskap och annan skit. Då var vi nämligen ett tag medlemmar i infertilas riksförbund (IRIS?) och deras tidning var till vår fasa likadan!
(Ja, nu har vi en kille från Sydkorea - OCH en från Magen.)