tisdag, januari 15, 2008

Hur stora är oddsen?

Det brukar vara ganska segt att få sina kurspoäng registrerade i LADOK. Så jag har inte tänkt så mycket på att det fortfarande stod att jag inte hade gått klart den förra kursen, den som jag höll på att stressa ihjäl mig över.

Men så idag så pratade jag med några andra som läste den kursen samtidigt som mig, och det visade sig att deras resultat kommit in efter bara någon vecka.

Så jag stormade upp till institutionssekreteraren och frågade vad som hade hänt, och hon bläddrade i sina listor, och nej då, jag fanns varken med på listan över de som klarat tentan eller på listan över de som fått sina labbar godkända. Och dessutom kunde hon ju då se att jag ju inte var behörig till den kurs jag läser nu, och alltså inte borde få vara registrerad på den, det krävs godkänt på förra kursen för att få läsa den här.

Efter flera besök hos olika berörda lärare och handledare visade det sig att samtliga har glömt att rapportera in just mina resultat. Är det något de försöker säga mig?

1 kommentar:

Anonym sa...

min handledare tog nästan ett år på sig att rapportera min c-uppsats, som godkändes på första försöket. jag fick ringa och påminna TRE gånger, varje gång jag fick ett nytt ladokutdrag och fråga varför i h-e poängen inte fanns där än. "ojdå, glömde jag igen?" var hans svar VARJE gång. tio poäng som inte rapporterats är ju ganska märkbart för den som inte fått dem rapporterade... plus att det ser fortfarande ut som att jag höll på att slafsa med min uppsats i evigheter amen när den egentligen godkändes på en gång och det stör mig fortfarande.
/SD