fredag, januari 11, 2008

Mitt nyårslöfte 11 dagar för sent

Jag avlade inte några nyårslöften vid tolvslaget, jag sov då.

Men nu har jag kommit på ett.

Jag vill i år försöka vara en bättre vän till alla jag tycker om. Försöka hitta lite tid att umgås. Och inte hela tiden tro att folk bara umgås med mig för att de måste, vill de inte träffas får de säga det rakt ut, jag ska inte läsa in sådant som inte finns.

5 kommentarer:

Anonym sa...

shit, vilken mysko nojja, jag kan ju iallafall svara för min del att jag absolut lovar att säga ifrån i så fall.men nu blir jag också nojjig och misstänker att jag inte tillhör de där som du tycker om och faktiskt inte borde skriva detta inlägg alls. Men rätt vad det är någongång i februari typ så bör ni komma över på ett guitar battle med zombierulle.
/AS

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Det är jättejobbigt, och socialt handikappande... men personer jag känt i 20 år står lite utanför nojjan faktiskt. Man vet lite var man har varandra, eller?

Ingen zombie för mig men gärna guitar battle!!!

Kram

Anonym sa...

Ja, det tycker jag och hoppas jag. Men ibland kan det kännas som att jag ibland tar er lite för givna. Att ni alltid ska finns kvar på något sätt oavsett hur olika vi lever eller är för tillfället. Men det är ju så skönt att få göra det och jag hoppas att det är så. Du får gärna göra det när det gäller mig iallafall. Vi kanske kan hitta en mjukiszombierulle. Det finns en jättesöt som heter Fido, eller så kan vi battla en helkväll istället. Jag var tvungen att handla en sak till lillkatten i storlek 80, så jag får lov att komma ihåg att ta med den på onsdag. Han har säkert 20 likadana redan...
/AS

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Man tar familjen för given, så vi får väl säga att vi nästan är familj. Men vi borde verkligen ha mer tid för varandra, sånt är viktigt!

Lillkatten växer inte så himlans mycket längre, så han kan nog ha storlek 80 i flera månader till faktiskt. Och kläder behöver han alltid i mängder, det är svårt att tänka sig hur mycket en sån liten kan smutsa ner och blöta ner på en dag.

Mina sa...

Vilket bra löfte! Jag tror jag avlägger desamma, såhär 19 dagar för sent...