måndag, oktober 20, 2008

Föda före bf

Ni som födde första barnet före bf, och gjorde likadant med de andra barnen får också gärna berätta om det. Så att jag vet ifall det bara är få som har något att bidra med, eller om det är ovanligt att gå över med andra om man var tidig med första.

Tack till er som berättat!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jo jag var ca 1,5 veckor tidig med första. Sammandragningar från v 15 ungefär inga onda dock men frekenta. Förlossnngen startade med vattenavgång/värkar från helvetet och plutten var ute på 4,5 timme. Nästa plutt kom ca en månad för tidigt, oxå mycket sammandragningar tidigt i grav. oxå hon snabb ut men lindrigare värkar. Min barnmorska sa att om första var tidig är andra ofta det med.

Anonym sa...

Hej - jag tittar hit ibland för att vi har jämngamla barn.
Jag fick min första i v.33 och oroar mig jättemycket för att nästa ev. ska komma tidigt också. För mig känns det därför väldigt konstigt att önska sig det...
Att ligga länge på neonatal med en bebis som inte kan äta själv är ju heller inte roligt när man redan har barn.
Sedan inser jag också att det kan vara jobbigt att gå över tiden - jag avskyr själv att vara gravid eftersom jag mår så dåligt - men allt efter v 33 är bonus för mig.
Jag hoppas att både din och min bebis kommer då de känner sig redo :)

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag önskar inte en prematur bebis! Men allt efter vecka 37+0 räknas ju som fullgånget, så det är vad jag hoppas på. Jag tyckte att det framgick av min text att jag önskar mitt barn det bästa, och neonatal hör ju så klart inte dit.

Jag hoppas att du slipper föda så för tidigt den här gången, men att du slipper gå över tiden. Fast mest av allt hoppas jag att allt går bra!

Anonym sa...

Visst framgick det att du önskar ditt barn det bästa - jag ber om ursäkt om mitt inlägg verkade plumpt.
Jag tyckte mest att det var intressant hur olika man tänker och nojar inför sådant här...
min noja är att föda tidigt - och därför vågar jag liksom inte annat än att önska mig att gå över tiden. Fast jag troligen inte skulle uppskatta det ett dugg.

Inpasset om neonatal var onödigt. Jag ser själv att det inte ser trevligt ut så här i efterhand - det är mina spöken och har inte alls med dig att göra.

Jag önskar förståss allt gott till dig och ditt barn.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Nej då, jag tog inte alls illa upp! Och jag förstår helt vad du menar.

Olika bakgrund ger olika rädslor!

Ann sa...

Tja, jag vet ju inet när dottern hade tänkt komma själv, men det blev v.33. Sonen kom tre dagar över tiden, igångpillad. På måndag passerar jag v. 33+0. Jippi! Sen är allt bonus!

Anonym sa...

Kan jag kommentera oinloggad?