onsdag, oktober 15, 2008

Beräknad förlossning

Vi har fått en festinbjudan till den 6/12 d.v.s beräknad förlossning.

Visst borde man tacka ja, bara för att vara säker på att man inte kan gå?

Annars kommer jag fortfarande att vara gravid då.

13 kommentarer:

Anonym sa...

ABSOLUT! Tacka ja o planera in så mycket du bara kan en vecka efter det också!

Pjoger sa...

Skulle du orka gå om du fortfarande är gravid då?

Jag vet inte om jag ska skriva att jag hoppas att vi ses då (för att det är trevligt att ses) eller om jag hoppas att vi inte ses då (för att det borde vara ganska outhärdligt för dig vid det laget), i vilket fall som helst hoppas jag att du mår så bra som du bara kan.

Eludie sa...

Absolut ja!

Deus ex machina sa...

Hej,

kan man skicka e-post till dig? Jag har en fråga som gäller en helt annan blogg, men det känns lite fånigt att ställa den i kommentarsfältet.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Det finns ingen mailadress egentligen. Men jag ska kanske fixa en. Återkommer.

Deus ex machina sa...

Kattmamman,

det gällde "annaombarnlöshets" blogg, som hon nu stängt för andra än inbjudna gäster. Jag vet inte om du hör till den grupp som fått en inbjudan eller om du har någon kontakt med henne. Och jag gissar att det inte är så troligt att hon låter en fullständig främling fortsätta läsa.

Jag har själv ingen blogg, utan läser bara andra "ivf-bloggar" och kommenterar aldrig (däremot har jag erfarenhet av IVF). Just "annaombarnlöshet" tycker jag var ovanligt välskriven och skulle gärna fortsätta läsa den. Om du har någon kontakt med henne får du gärna vidarebefordra min förfrågan till henne.

Deus ex machina sa...

Hej igen,

glöm mitt inlägg. Hittade rätt själv.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Vad bra!

Anonym sa...

Hej!
seife här från ankomst dec..undrade så hur du har det då jag ej sett till dig på ett tag..har läst några av dina inlägg och förstår om du har det jobbigt med din grav-samma här..på något sätt så förskjuter jag tanken att en bebis är på väg, inget packat, ej handlar m m..
Men, iallafall, ville bara skriva att jag undrat vart du tagit vägen och fick adressen till din blogg i forumet vårt..

PS!Jag finns på www.vikingjoddlare.blogspot.com
Kram

Anonym sa...

absolut JA för ingen kommer sörja att du inte är där om anledningen är förlossning ;)

Unknown sa...

Kikar in som hastigast för att kolla hur du har det. Aha, fest hos vänner eller på BB den 6/12. Klart du tackar ja till festen, men det har du säkert redan gjort.

Ann sa...

Klart du ska gå! Vi gick på bröllop i full stass på vår sons BF; tillika vår egen bröllopsdag, och det var helkul! Värkarna satte igång nästa eftermiddag... :) Hade i alla fall kollat upp att jag kunde avboka håruppsättning och så med kort varsel... Hade egen långklänning sedan innan...

Barnets mamma sa...

Antagligen rätt tänkt!

Jag har två kompisar som jobbar på biba (avd. för för tidigt födda på mitt sjukhus) och båda tror att min Rut kommer att komma för tidigt, fr a pga flytten men även för att de enda två som kan passa vår hund under förlossningen (mina föräldrar) åker på långsemester idag och blir borta i 6 veckor. Jag både hoppas och inte hoppas att de har rätt. Längtar ju efter Rut!