torsdag, december 07, 2006

Separationsångest (kärleksförklaring till min bostad)

Det känns bra på mer än det ekonomiska planet att vi får ut lite mer pengar än genomsnittet för 2:or i området, det visar nämligen att jag inte har haft helt fel när jag älskat den här lägenheten, det finns fler som tycker att den är jättefin.

När jag var på visning för att köpa lägenhet hade jag bjudit på massor av lägenheter innan, många hade varit nyrenoverade och det var lätt att ta dem till sig. Sedan hade jag bjudit på några som inte var så fräscha också, men de lägenheterna hade jag mest bjudit på för läget.

Och så kom jag då till den här lägenheten. Den var totalsunkig och omöblerad. Den hade använts som övernattningslägenhet av något stort företag och nu såldes den ut av föreningen. Ingen hade ens orkat tvätta fönstret eller dammsuga golven. Men jag blev kär direkt. Och kärleken har hållit i sig. Alla rum har blivit ommålade och köket och badrummet är renoverat. Jag hade velat fixa ännu mer om jag hade haft råd, men lägenheten är underbar som den är.

Bortsett från att lägenheten är så fin visade det sig att grannarna var jättebra och att läget är helt perfekt (Jag fattade inte hur centralt den låg när jag köpte den, jag är nog rätt seg)

Men nu är det alltså dags att flytta härifrån. Det var jag och två katter som flyttade in. Nu är vi två personer och tre katter och förhoppningsvis blir vi ännu en människa snart. Lägenheten är för liten.

Jag lägger upp en länk till lägenheten. Så fort försäljningen är klar kommer den att försvinna, och medan den visas hoppas jag att ingen som retat upp sig på mig och försökt hitta mig kommer hit och ringer på min dörr. Här är alltså min lägenhet, visst är den fin?

7 kommentarer:

Saring sa...

Mm.. Förstår kärleken! Och inte minst, läget är ju sjuuukt bra :o) Precis där skulle jag bo om jag bodde i Ståckålm setty! Grattis till att försäljningen går så bra. Håller tummarna för försäljningsrekord!

Anonym sa...

Ja jättefin...trevligt bud oxå;)c

Linda sa...

Verkligen jättefin! Den ser betydligt större ut än 50 kvadrat.

Anonym sa...

Verkar som den är såld nu, men den såg ju helt okej ut. Men vilka priser det är i sthlm! Hoppas inte radhuset kostade dubbelt så mycket. Det hade inte varit några problem att hitta dig även om du inte lagt ut annonsen. Men jag är aldrig i sthlm och har inga problem med dig. Skrattar

Kajsa Bergman Fällén sa...

Äsch, jag missade den, jag får tro dig på ditt ord *S*

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Det blev ett superpris i slutändan, helt galet mycket pengar för så lite yta. Och jag tror inte att jag skulle kunna tänka mig att betala så mycket för mitt boende även om jag simmade i pengar, det kan helt enkelt inte vara värt det!

Linda: Som du kanske ser finns det varken någon dator, TV eller matbord på bilderna. Dessutom är flera av garderoberna som fungerat som bl.a. skafferi utrivna. Och helt plötsligt såg ju lägenheten ganska stor ut. Men tro mig... det är den inte.

Hemlliz: Radhuset kostade verkligen inte dubblet så mycket, bara några hundratusen till. Men som sagt priserna på innerstadslägeheter i Stockholm är oskäligt höga. Nu ska man ju komma ihåg att vi har ovanligt låg avgift bara 1514 kronor, så man kan ta ett rätt stort banklån utan att få allt för höga månadskostnader men ändå...

Anonym sa...

Okej... jo jag vet att priserna e höga i sthlm... men man tänker ju inte på det så ofta... eftersom man inte ska flytta dit...

Tur att radhuset inte var dubbelt så dyrt...*s*

Ja, månadsavgiften var ju inte så farlig...