tisdag, december 12, 2006

Garderober möbler eller inte?

Idag var Kattpappan och tittade på vårt nyinköpta som de tidigare ägarna nu tömt. I sovrummet fanns det tidigare ett gäng garderober och garderoberna var utritade på ritningarna över huset. Nu är garderoberna borta.

Vi trodde att garderober hörde till den del av inredningen som man inte tog med sig och hade räknat med att ha dem kvar. Även om en del av er såg på ett ungefär vad vi fick ut för vår lägenhet och kanske tycker att vi simmar i pengar är det inte alls sant. Vi har det väldigt knapert och att behöva köpa in fyra nya garderober raseras vår ekonomi.

Är det någon som vet hur det förhåller sig, räknas garderober som fasta inventarier att lämna kvar eller som möbler som man tar med?

Vi får ringa mäklaren och fråga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Pratade men min kloka pappa och han var nästan säker på att garderoberna ska ingå om dom är med på ritningen!

Ne, garderober är inte billiga, suck.

Jag vet typ vad ni fick, men jag tycker inte ni låter rika! Vore ju en sak om ni sålt lägenheten och sedan inte köpt något nytt.

Anonym sa...

Jag är ganska säker på att det som finns med på visningen (utom möbler och sånt förståss) tillhör huset vid försäljningen om det inte står annat i säljbeskrivningen. Som exempel: min kompis tittade på radhus som hade ny diskmaskin, när de sen får tillträde till huset så hade förra ägarna satt inen supegammal maskin i stället...det stod inget om att den nya inte skulle ingå och så fick man visst inte göra. hör med mäklarn för att få ett 100%-igt svar ;)
Om vi inte bott så långt från s-holm så kunde ni fått våra, vi har 3st över ;)

Anonym sa...

Enligt denna pdf ska garderoberna vara kvar.
Lycka till!

/Agnes

http://maklarringen.se/files/Fast_och_los_Egendom.pdf