fredag, december 01, 2006

Fyndat

Min far är blidgad.

Pappa hör till de stora vagnförespråkarna, och vi har ju gett med oss och ska köpa en vagn. (få en i present av mina föräldrar och kattpappans mamma) Idag hittade jag en vagn i förra årets färg, den kostar hela 2500 kronor mindre än en motsvarande i årets färg.

Och eftersom min pappa älskar att fynda tror jag att han till och med kan tänka sig att förlåta oss för att vi inte har köper någon säng.

8 kommentarer:

Eirene sa...

Grattis till vagnen *ler brett* Självklart vill jag se den fotograferad, helst i alla vinklar *blinkar* Kram på dej o välkommen tillbaka online

Kajsa Bergman Fällén sa...

Haha, grattis till vagnen då :-)

Anonym sa...

Jag tror visst att ni klarar er utan spjälsäng. I alla fall den första tiden för då var i alla fall vi så lata (om man nu måste ursäkta sig) att vi inte orkade lägga bebisen i sin egen säng efter varenda matning.

Snällt av din pappa att köpa er en vagn. Och ingen säger väl nej till ett fynd!?

En annan mamma

Carnesir sa...

Det är inte direkt billigt med vagn. På radion tipsade de om att köpa begagnade vagnar men när jag blir mamma tänker jag definitivt köpa en ny. Oj vad jag längtar till den dagen. Lycka till med köpet!

Anonym sa...

Åååhhh...frustrerande. Skrev ett långt svar till dig igår angående AP men så blev det något fel när jag tryckte på "Skicka" och mitt inlägg kom inte med.

Det jag ville få sagt igår var att det enligt AP inte är något Big no-no att ha spjälsäng. Man kan ha en säng bredvid sin egna så att barnet ändå finns inom räckhåll och kan känna föräldrarnas närvaro. Själv sover jag jättedåligt de nätter Lovisa sover hos oss. Man slumrar mest.

Anonym sa...

Förresten. Himla trevligt att du är tillbaka. =)

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Att inte ha någon säng är inte ett självändamål i sig. Men eftersom vi inte direkt badar i pengar så försöker vi först med varianten utan säng. Att ha köpt en säng som vi sedan inte använder kommer att kännas mycket värre än att prova graits-alternativet först och sedan vara tvungen att ändå köpa en säng.

Linda sa...

Vad blev det för sort?? Nyfiken i en strut här =)