söndag, februari 17, 2008

matvägran

Lillkatten har slutat äta, förmodligen har det med förkylningen att göra Han ammar fortfarande så egentligen går det ingen nöd på honom.

Men jag kan inte hjälpa att jag blir lite orolig.

3 kommentarer:

Pia sa...

Hur kul tycker man själv att det är att äta när man är förkyld? Jag tror du har helt rätt i att det är förkylningen som gör att han tappat matlusten.

Ida sa...

Det kommer tillbaka. Förmodligen kommer han matvägra några dagar för att sen äta som en häst någon/några dagar och sen som vanligt igen.

Min tjej har alltid varit sån, direkt hon blir sjuk går det nästan inte få i henne något alls, sen äter hon riktigt dåligt i 1-2 veckor och sen när hon blir frisk äter hon kopiösa mängder mat 1 vecka för att sen återgå till sitt vanliga (rätt dåliga) intag.

När hon var mindre stressade det här mig enormt men nu har jag vant mig och accepterat att det är så hon funkar.

Skönt att lillkatten ammar, det löser ju det mesta under tiden han inte är sugen på mat.

Anna sa...

Jag brukar göra "glass" av välling (mjölkfri ifall det är skonkostdax), banan och frysta jordgubbar som jag mixar och fryser. Alternativt bara mixar och serverar som iskall smoothie i pipmugg med extrastort hål. Det brukar göra att matlusten återvänder fortare och dessutom sover ju gumman bättre med lite mer mat i magen.