fredag, januari 16, 2009

F.Y.I

Jag har inte längre några problem med att vara sunkig. Sunkighet är min vardag just nu. Bara så att ingen fick för sig att jag glamourar omkring i högklackat och smink i blöjberget.

3 kommentarer:

Helga sa...

Jamen det var skönt att höra hördu, jag satt just och förfasade mig ;-)

Allvarligt talat så blir jag tvärarg över att läsa att det ska vara så svårt att få hjälp. Fy fan. Tyvärr har jag inga konkreta tips eller råd att ge dig, men jag hoppas att någon annan har det!

Styrkekram från Helga

Yogamamma sa...

va, gör du inte, det gör jag, hela tiden ;)

Anonym sa...

Men gosh! Får du så mycket neggiga kommentarer så att du måste skriva dementier!? Fy fan vad folk är småsinta i så fall :-(

Jag läser via min feed så jag ser sällam kommentarer man har förstått av dina inlägg att den är en massa skitsnackare som härjar här inne.

När jag var föräldraledig så klädde jag på mig kläder som jag kände mig lite fin i och jag sminkade mig så ofta jag hann. Det var inte för andras skull utan för min egen. Allt annat kändes ändå så sunkigt med all amning, kräkningar och trötthet så det lilla gjorde att jag kände mig lite lite "normal" om dagarna.

Man behöver verkligen inte göra sig tipp topp när man är hemma med spädbarn men mår man bra av det själv så förstår jag inte vad som skulle vara fel med det.