tisdag, september 16, 2008

Stort barn

Vår lilla bebis har plötsligt blivit så stor.

Igår ammade han inte, vilket han gjort idag.

Och nu sover han i sin egen säng i sitt eget rum. Vi har inte ens föreslagit det för honom, utan det har varit hans egen idé rakt igenom. Vi är beredda på att gå och hämta honom närhelst han inte tycker att det är roligt längre (om det nu skulle bli så)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Betyder det att hans rum är klart? Härligt. A har ju inte ens chansen att välja något annat än att sova mellan mamma och pappa. :-) Ses vi imorgon?
KRAM HB

Helga sa...

Oj, har han själv kommit på att han vill sova i egen säng? Det var imponerande! Q skulle nog inte komma på tanken och han är ju nästan ett år äldre. Fast å andra sidan tycker jag fortfarande att det är supermysigt att ha honom mellan oss, har svårt att föreställa mig hur det skulle vara att sova utan honom!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Hans rum är klart, så när som på gardinerna som inte är färdigsydda ännu. Det blev faktiskt finare än vad vi vågade hoppas på. Kanske kommer det bilder i Kattpappans blogg? Annars får ni komma förbi någon dag och spana på rummet.

Det blir inget stall för oss, så länge vi inte har någon bil. Skitkorkat att inte ha det just nu. Och skittråkigt att inte få träffa er. *saknar allihopp*