måndag, september 15, 2008

Början på slutet?

Om inte Lillkatten vaknar helt otröstlig inom några timmar är det här första dygnet sedan han föddes som jag inte ammat honom.

Han har själv avböjt från att amma, och kanske är det något tillfälligt. Eller så tycker han bara helt enkelt att mammas mage är för stor för att det ska vara riktigt mysigt att amma?

2 kommentarer:

RosaMilton sa...

Nu vet jag inte när det är dags för bebis för er, men våran O ammade ytterst lite på slutet, de sista veckorna när jag var gravid. Jag tyckte inte det var så trevligt då heller, jag var rätt öm. Men så kom lillebror och en ny mjölkflod och konkurrens om mig och då var det plötsligt mycket amning igen. Nu har jag varit iväg från O två-tre dagar och då klarar han sig fint utan tutte. Men när jag kommer hem vill han ha direkt och det är ju inte så att han precis har glömt hur man gör. Jag skulle tycka att det var lagom att sluta amma honom när han fyller tre, men jag är inte säker på hur det ska gå till när lillebror fortfarande får. Det blir en intressant resa tror jag!

Anonym sa...

Det e ganska vanligt att de bara helt plötsligt inte vill längre, så har det varit med båda mina starx efter ettårsstrecket. Från ena dagen till den andra...tvärstopp.