måndag, september 15, 2008

Hur tänker vi?

När Lillkatten föddes lyckades vi pricka in en flytt till dagen innan förlossningen.

Den här gången har vi inte varit riktigt lika obetänksamma. Men vi har ingen bil längre. Vi bestämde oss redan i somras för att byta ut bilen vi har nu, och skaffa en miljövänligare variant. Men det var inte förrän i samband med att foglossningen från helvetet drabbade mig som vi verkligen gjorde slag i saken och lämnade bort vår bil.

Just nu, vid ett av få tillfällen i mitt liv då jag faktiskt tycker att det är befogat att ta bilen, då har vi ingen bil. Och det visade sig precis att vi kanske inte kommer hinna få någon bil ens tills det är dags för förlossning.

4 kommentarer:

Pia sa...

Jag tror banne mig att det är inbyggt i folk att de ska göra större förändringar när de väntar barn. Jag menar, om man nu har haft ett sunkigt badrum i åtta år, varför behövde vi nödvändigtvis renovera det precis just när jag var gravid?

Anonym sa...

Neeej, inte foglossningen från helvetet... :-(

/AF

Anonym sa...

Jag var på husvisning en vecka före förlossningen, på banken samma dag som förlossningen började och låg sedan på BB och ringde runt till mäklare och bank till mina rumskamraters förvåning. Så det är nog som Pia säger.

Anonym sa...

Verkligen ett konstigt fenomen!

Vi flyttade 3 veckor innan utsatt datum så höggravid och med världens största mage skulle jag ha ett hus i ordning innan förlossningen...