tisdag, september 16, 2008

Jag tar tillbaka allt

Idag blev jag erbjuden sittplats både från och till skolan.

Har stockholmarna helt plötsligt blivit artiga och medkännande, elller ser jag så fruktansvärt lidande ut att de mest hårdhjärtade veknar?

Jag har ingen aning. Men kan bara konstarera att efter att ha åkt mycket kollektivtraffik i en och en halv graviditet utan att någonsin bli erbjuden sittplats har det nu hänt de senaste tre gångerna jag satt min fot på en tunnelbana..

5 kommentarer:

Tingeling sa...

Tack och lov!! Hade redan tappat hoppet på mänskligheten..

Anonym sa...

Dom läser din blogg!!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

malin: Nog för att jag har en del obekanta läsare... men så stor tilltro till min bloggs genomslagskraft har jag inte. Eller varför tjänar inte jag några pengar på mitt bloggande?!?!? :-)

Yogamamma sa...

Shit, tänk vilken genomslagskraft din blogg har. Och kanske min också, eftersom jag skrev om samma fenomen ;)

Anonym sa...

Jag är i 8 månaden, åker t-bana och buss 3 2ggr om dagen och jag kan säga att jag kan räkna på mina bägge händer de gånmger jag har blivit erbjuden plats att sitta....Skrev en insänadare i DN om det men folk som reser från söder förort till Kungsholmen verkar läsa andra morgontidningar..:-) I morse blev jag puttad av en 55-60 årig man som skulle skynda sig in i vagnen fram till det enda lediga sätet, när han fick se min mage så började han detaljstudera Eriksdalsbadets arkitektur när vi åkte förbi..En yngre tjej brevid erbjöd i stället sin plats som jag tacksamt tog emot! Tycker det är sjukt dåligt av folk att inte erbjuda den som behöver sitta mer än dem sin plats!!!

Man kan ju bara hoppas att det finns något som Karma och att de själva får stå när de behöver alt återföds som fästingar :-D