tisdag, april 01, 2008

Telefontider

Men om de inte svarar snart hos förorts-MVC så blir det ändå det i stan.

De påstar på telefonsvararen att de har telefontid från klockan nio, och nu är klockan snart kvart över. Jag har en promenad-date med en av grannarna och har inte tid att vänta längre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Med allt sagt som du sa i ditt tidigare inlägg om din gamla barnmorska så hade jag skrivit in mig där igen. Men det är jag.

Jag gick på MVC inne i stan även om jag bor i förorten. För att jag ville till ett specielt MVC, för att det kändes bäst.

Det var inte jobbigt, det gav mig anledningar att åka in till stan och passa på att hälsa på någon över lunch :)

Bor du i en förort norröver eller söderöver eller i nåt annat väderstreck? Frågar av ren nyfikenhet och du behöver inte svara om du inte vill. Vi bor norröver och tar Roslagsbanan in till stan.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag vill nog inte berätta i bloggen var jag bor. Men gärna någon annanstans.

Jag mådde så otroligt dåligt hela förra graviditeten och hade så ont, och var så fet, och kunde knappt röra mig. Och blir det så igen vet jag att jag inte kommer att vara så sugen på att åka in till stan när jag på vägen till tunnelbanan passerar MVC här. Min kompis gick dessutom på MVC här, och det verkar ha varit jättebra.

Anonym sa...

Jamen då så :) Testa i förorten och känn in vibbarna. BB Stockholm kan man ju föda på ändå om man vill. Jag födde Julia på vanliga DS och var hur nöjd som helst.

Helt ok så klart. Om du vill så finns jag på mailen ella kanelbulle malika punkt se. Mina andra adresser avslöjar hela mitt namn som ogift ... :)

Fick du tag på dom till slut då? MVC?

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag mailar!

Och jo det gick bra att komma fram till slut. Men jag måste boka om tiden eftersom jag lyckades boka in ett av få datum när jag inte kan. *typiskt*