måndag, mars 17, 2008

VVFB

Våga Vägra Face Book

Jag har inget konto på Face book, och jag hade nog inte tänkt skaffa det heller.

Men nu, när min kusins sambo skickar en festinbjudan till min man så undrar jag. Hallå, min kusin borde höra av sig till mig ju.

Om man inte finns på Face book, så kanske man inte finns alls längre?

8 kommentarer:

Åsa sa...

Jag har ett konto på FB. Jag avskyr det, men förmår mig inte ta bort mig själv för några vänner har jag "bara" där. Men jag avskyr alla utmaningar och test etc.. Jag skulle nog eg vilja hänga på din VVFB men är inte stark nog än.

Anonym sa...

Jag hakade på trenden sent omsider och tyckte att det var ganska kul till en början. Ny spyr jag på Facebook, men har liksom inte kommit mig för att ta bort kontot. Det blir så aptöntigt, en tävling om vem som har flest kompisar. "Åh, titta, han där gick i min kusins parallellklass på lågstadiet - honom måste jag lägga till på listan!"

Anonym sa...

Japp det tar längre tid då man bor i förorten. Det kan göra att jag tar bilen många gånger och att jag får en del påminelseavgifter då jag glömt av att det finns något som heter trängselskatt.
Anna-Bell

Anonym sa...

Oj. Inlägget hamnade visst under fel...A-B

Isidor sa...

Jag och din kusins man är kanske superbundis utan att du vet det. Och det var ju inte hon som skickade inbjudan, juh.

Men, nej, finns du inte på FB så finns du inte.

Anonym sa...

usch, jag avskyr facebook. och jag fortsätter vägra facebook trots att jag vet att jag missat åtminstone en inbjudan till fest eftersom jag inte fanns där. våga vägra facebook!
/SD

Anonym sa...

Jag är inte heller där. Har tittat på det två gånger, verkar tråkigt och meningslöst. IRL or nothing, skrev hon på fina kattmammans blogg (men vi försöker ses och bevars visst gör vi det imorgon, eller bangar du).
AS

Unknown sa...

Hejsan! Jag vågar vägra Face book också. Jag finns i högsta grad. En del (läs sambon) tycker att jag borde synas litet mindre eller åtminstone höras litet mindre ibland. ;-)