fredag, april 13, 2007

Glad

Ibland får jag en kommentar av någon för mig okänd person som läser i min blogg. Jag blir otroligt glad då!

Så klart att jag blir jätteglad även åt kommentarer från dem jag ”känner” men inte lika förvånad.

3 kommentarer:

Max sa...

Alltid kul att göra folk glada :-)

Anonym sa...

Men jag läser alltid din blogg, för jag tycker du skriver så bra, och så var det så spännande att få se hur det gick för dig när du haft så svårt innan barnet äntligen kom. Jätteroligt att det har gått så bra med eran lilla son! Jag blir så glad när det händer bra saker, även fast jag inte känner er.

Jag skrattade gott åt det du skrev om föräldratidningar! :-)

Anonym sa...

Vad trevligt!

Nog för att en blogg är öppen för alla men det känns ändå som man lägger sig i saker man inte har att göra med när man är här och läser och svarar. Vad roligt att du tycker det är positivt :-)

Jag har läst här länge, har varit på aff sen -03 och satt en kväll och slösurfade runt på en massa snack och hamnade på SABG. Blev helt tårögd då era kamper för barn berör en otroligt mycket. Till min stora glädje ser jag nu när jag tittar in att många av er som jag följt länge har bebis eller är på väg mot barn på ett eller annat sätt. Det är dock några kvar och jag håller mina tummar för dem.

När jag ändå är i farten kan jag passa på att lägga mig i ditt studieval :-) Jag tillhör den strikt logiska sorten så jag skulle absolut säga att du ska läsa ett alternativ som ger jobb. Jobberfarenhet brukar värderas högt så jag skulle tippa på att det är betydligt lättare att jobba in sig på en inriktning och sen gå över mot den arbetsmarknaden du helst vill nå om den öppnar sig. Har du möjlighet att välja några kurser lite mer fritt kan du ju försöka få med så mycket som går från båda. Men annars kanske det går att komplettera i efterhand om det ljusnar. Jag skulle personligen hellre få ett jobb och fortsätta jobba mot min dröm än sitta på ICA och invänta den dröm som kanske aldrig kommer. Men jag önskar dig ett stort lycka till oavsett vad du väljer.

//För dig okänd affare som fastnat för din bebiskamp