lördag, oktober 14, 2006

Partyhelg

Idag har jag suttit böjd över skolböcker i skolans bibliotek hela dagen, och i morgon ska jag sitta i... biblioteket hela dagen.

Det här är sista rycket av pluggande på den här kursen och det är segt. Men sen har vi bara roliga föreläsningar och en veckas problemlösning kvar. Problemläsningen kan nog visserligen bli tung, men den görs i grupp och det brukar vara roligare.

Efter det här är jag antagen till en kurs i tillämpad immunologi, vad nu det betyder? Jag har inte läst immunologikursen utan går på tillämpningarna direkt. Men jag är osäker på om jag kommer att fatta någonting. Anledningen till att jag läser den här kursen är att det var den enda som slutar före jul och inte i mitten av januari, och jag vill vara ledig mot slutet av graviditeten. Jag har bestämt mig för att inte ta studiemedel för kursen, så om jag inte klarar den så har jag inte förlorat någonting, och klarar jag den har jag fått lite bonuspoäng.

Förresten satt jag och tittade på distanskurser att läsa under ledigheten, vad tror ni om kursen "Djur på bete" ?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ska du inte trascha en hel yrksekår :-D..Som Agronom med husdjursinriktning kan man läsa en hel del kurser som kanske i andras öron låter som något totalt ovidkommande enkelt osv men vi läser också Biokemi, Genetik och husdjursförädling, Fodervetenskap, Histologi osv..Denna beteskurs kan vara mycket intressant om man tex arbetar på Länsstyrelsen med att kontrollera betes-stöd....

:-)

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Så klart jag vet det!

Och själv utbildar jag mig ju till biolog så jag ska nog inte säga så mycket *s*

Anledningen till att jag överhuvudtaget hittade kursen är ju förstås att jag letade interessanta kurser på SLU, det finns så mycket där som jag skulle vilja läsa om jag hade obegränsat med tid och pengar.