fredag, juli 25, 2008

Sjalfrälsare

En av våra grannar har varit väldigt skeptisk till sjalar. Hon har en ergo som hon gillar, men sjal har hon inte velat prova. Till näst yngsta barnet provade hon en ringsjal, och varken hon eller barnet gillade den alls. Den alldeles nya lilla bebisen i huset är en sådan som vill bli buren konstant, och jag erbjöd grannen att prova min elastiska sjal, vilket hon motvilligt gjorde. Och idag erkände hon att den var perfekt. Lilla bebisen somnar direkt när hon läggs i sjalen, och mamman har både händerna fria för övriga barn.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, vad är det för en sjal? Har provat några varianter men både jag och bebis tycker sjal är så omständigt (säkert för att ja inte kommit in i det utan gett upp för lätt)! Vi har sele som funkar super (beco butterfly) och en peanut shell som funkar kortare stunder (inte bekväm att bära länge i). Bebis (3 mån) vill dock bli buren hela tiden så ja kanske ger sjal någon chans till.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag har en moby wrap, men alla elastiska trikåsjalar fungerar likadant.

Absolut värt att prova, om du kan få låna någons. Nu har jag min utlånad till grannen, så tyvärr kan jag inte hjälpa dig.

Barnets mamma sa...

Det ska jag prova när dte blir dags! Har funderat mkt på det där med sjal versus baby björn. Sjal känns bättre.