torsdag, december 13, 2007

präktig och självgod. Javisst!

anonym: tråkigt att du känner .

Jag är kanske präktig och självgod, men jag slipper i alla fall ha dåligt samvete för att jag inte gör mitt bästa. Hur är det med ditt samvete?

5 kommentarer:

Fia sa...

...men visst är det kul med lite debatt mellan kommentatorerna!

Tingeling sa...

Präktig och självgod - haha! :)
I och för sig har jag lite förståelse för Anonym. Har ju i färskt minne mitt eget inlägg när jag plötsligt råkade in på din blogg (för ljusår sedan) och läste ett inlägg här och ett inlägg där.
Du skriver på ett sätt som för en som inte "känner" dig kan uppleva som väldigt rakt på sak och ..tydligen präktigt och självgott.
Jag har ju lärt mig dina nyanser och ditt språk litegrann nu och uppskattar det massor! :)
Härligt med debatt, saknar det ibland på min blogg. Kanske jag borde börja vara lite mer ärlig. Jag censurerar som sagt hejdlöst.
Tyvärr.

Förresten: Idag åt vi vegetariskt! Thanx to you. :)

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

fia: Debatt är en sak, personangrep är en annan.

Men jag håller med om att det är kul med debatter.

Anna-Bell sa...

Häpp! Att du har åsikter sticker tydligen i folks ögon. Se det som att det bara är döda fiskar som simmar med strömmen.

Anonym sa...

Jag är jägarhustru och äter kött, men jag skulle säkert (el. antagligen?) trivas som vegetarian också, men jag tror att maken vore svårare att omvända.
Jag tycker inte så mycket om debatter i folks bloggar och själv har jag satt kommenatrsgransking på mina bloggar. Har aldrig behövt neka lägga upp en kommentar i och för sig. Jag kan i alla fall inte tycka att man är självgod för att man har en åsikt. Hm...ville bara kommentera detta, fortsätt ha åsikter tycker jag när du känenr för det...ha en bra helg./Eirene m januaribarn07