tisdag, augusti 22, 2006

Mer budgivning

Av någon anledning får jag inte uppdatera det förra inlägget fler gånger, så jag gör ett nytt.

Vid tredje rundringningen hänger vi fortfarande kvar. Dessutom pratade vi med en kille från mäklarkontoret i vårt område och han trodde att vi skulle få ut mycket mer för vår nuvarande lägenhet än vad vi räknat med. Riktigt så glada kalkyler som honom vågar inte vi göra, men om vi räknar på lite extra mot innan skulle vi kunna bjuda en hel del mer än vi tänkt från början. Riktigt svårt det här, man ska ju inte ändra sig när man bestämt sig för ett maxbud för då kan det skena iväg hur mycket som helst. Vi har natten på oss att tänka igenom hur mycket vi vill bjuda.

Det är egentligen sjukt med de här pengarna, för de är ju inga pengar som finns på riktigt, eller jo på sätt och vi gör de ju det, men det är knappast några pengar som vi kan gå och äta en middag för ifall vi inte lägger dem på boende. Men det är klart, köper vi ett billigare hus så blir det lite mindre att betala varje månad till banken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det där med pengar är svårt, speciellt när man inte har dom fysiskt framför sig. Hoppas ni har kommit fram till något efter att ha sovit. Håller tummarna för er.

Kajsa Bergman Fällén sa...

Håller tummarna för att ni får huset för lagom mycket pengar :-)