onsdag, augusti 20, 2008

Ett inlägg för mycket

Och om någon tycker att jag bloggar väldigt mycket ikväll, så är det en korrekt iaktagelse. Lillkatten somnade tidigt och Kattpappan är ute och roar sig på egen hand. Så jag får tid att kräkas ur mig en massa dumheter här i bloggen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej
jag och min man har tidigare gjort en ivf och är nu efter flera års väntan gravida med en som verkar komma att stanna. vi har tidigare haft ett missfall och ett utomkvedshavandeskap. jag får ofta höra det alltid lika irriterande argumentet att man måste slappna av och nu när jag blev gravid spontant har de tydligen fått vatten på sin kvarn. för alla vet ju hur stressfritt livet är när man är mitt uppe i ivf-svängen. jag tycker själv att diskussionen är ganska jobbig eftersom jag blir så känslosam av den och du verkar vara mycket insatt i ämnet. så har du lite bra argument som jag kan använda mig av för att utöka mina egna?

tack på förhand (även för en bra blogg)

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Ditt eget argument om att du just var inne i en väldigt stressig IVF-period tycker jag nästan är det bästa.

Och om du relativt nyligen gjort en IVF, kan det faktiskt vara hormonerna du tog som hjälpte dig att bli gravid den här gången. Alltså inte särskilt avslappnat det heller utan mer medicinskt.

Och det bästa argumentet av alla är att be dem visa på en enda vetenskaplig artikel, eller fertilitetsläkare som håller med om att avslappning hjälper. De kommer inte att hitta någon, för läkarexpertisen är överens om att psyket inte påverkar.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Glömde förresten att säga GRATTIS och Lycka till!!

Anonym sa...

tack för hjälpen och lyckönskningarna

Anonym sa...

tack för hjälpen och lyckönskningarna