onsdag, oktober 10, 2007

Så olika det kan vara

Jag snubblade över en blogg, en blogg som handlar om allt möjligt.

Lite så där i förbigående så nämner bloggaren att hon står inför sin första IVF. Hon ska få barn nu skriver hon.

Jag vet inte om hon är så självsäker som det verkar, och att IVF är något som sker i förbigående. Det kanske är en mask hon sätter upp för att många hon känner läser hennes blogg? Men det verkar inte så om man läser bakåt.

Tänk vad olika samma sak kan vara. (om det nu är så)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske är hon bara naiv. Många tror nog att IVF=barn. Kanske kommer hon fortsätta leva i den tron. Kanske får hon ändra sig... kram.

Ribbolita sa...

Jag läste något liknande för ett tag sen. En kvinna som blivit gravid på första IVF försöket och fått 6 ägg till frysen. Hon skämtade om att de inte visste hur många barn de ville ha, men att 6 barn till verkade lite mycket. Hon verkade på allvar tro att alla 6 ägg skulle bli barn om de bara stoppades in igen. Har flera gånger tänkt på den artikeln. Just för att det för mig varit så osannolikt att någon som genomgått IFV skulle kunna vara så naiv. Jaja, alla är olika och det är ju imponerande att klara av att behålla sin naivitet genom en sådan sak.

Anna-Bell sa...

Ja kanske är det så att hon håller skenet uppe eller som Erica säger bara är naiv. Har läst en sådan sak också,där det bara nämns i förbifarten, men i det fallet verkar det vara så att denna tjej har så många andra problem också så att hon inte verkar orkar sätta sig in i hur jobbigt det är att göra en IVF. Men att räkna med att man verkligen får ett barn då man gör IVF är ju konstigt. Förmodligen får hon reda på mer fakta sedan. I form av besvikelser eller åtminstone statistik innan behandlingen.

KaKi sa...

Jag har bytt adress

http://dromvav.blogspot.com/