torsdag, oktober 25, 2007

Jag tar väldigt sällan illa upp

Jag håller kanske inte med om allt som skrivs i kommentarer till mig. Men jag tar väldigt sällan illa upp av välmenta råd!!!!

Bara så att ni vet!


Om de inte handlar om att jag ska slappna av för att bli gravid. Men det är ju en annan historia.

2 kommentarer:

Helga sa...

Skönt att veta! Något råd om hur man blir gravid lär du aldrig få av mig ;-)

För att fortsätta vårt samtal så förstår jag hur du tänker. Det som bekymrar mig lite med din plan är att det kan ta alldeles för lång tid innan du blir hjälpt och kan sova igen. Sömnproblem blir svårare ju längre man väntar.

Fundera över din aversion mot sömntabletter, vad den beror på. Är det att tappa kontrollen, att bli beroende, vad det nu kan vara. Beroendet skrämde mig men jag hade helt enkelt inget val (jag sov inte alls, inte ens två timmar per natt, och började nästan hallucinera) och som sagt, det gick ganska lätt att bryta.

Prova absolut KBT, men gå till en levande människa som kan göra en bedömning av din situation. Inte nätet. Du behöver bättre hjälp än så.

Sluttyckt för idag!

Anonym sa...

Lite respons från mig. Kanske du ska ta ett sabbatsår från pluggandet? Kanska bara ta ett vanligt jobb, som inte kräver så mycket engagemang. Det är inget misslyckande, det är kanske en investering. Om man sjukskriver sig har man fortfarande pressen och stressen att man måste tillbaka. Jag vet inte - KM. Jag vet bara att när jag själv pluggade var jag så fokuserad på att bli färdig så världen kunde stanna utan att jag brydde mig. Nu när jag ser den perioden i backspegeln ser jag det lite annorlunda. Bara en tanke från mig. Det är tortyr att inte få sova, jag lider verkligen med dig. Stor kram.