måndag, januari 23, 2006

Motion

Usch!

Jag har inte tränat sen innan jag blev gravid. En gång i tiden var jag supervältränad och tränade minst 5 gånger i veckan oftast mer.

Men nu har jag först varit gravid och mått superilla, och sen genomgick jag ett missfall och fick stränga order om att ta det lugnt... men idag vill jag börja träna igen! Jag hoppas att jag ska sluta vara så apatisk om jag bara kommer igång med någonting.

Jag ska försöka och undvika mitt vanliga misstag med att köra stenhårt efter lång vila. Därför ska jag gå på ett riktigt nybörjarpass och så ska jag försöka att inte ha någon press på mig själv om att prestera. Efter uppehåll av olika anledningar, särskilt när jag varit sjuk... brukar jag utföra klassikern att svimma/nästan svimma en bit in i passet och så brukar jag bli tvungen att sätta mig ner på golvet och se dum ut genom en rad övningar.

Fast det går ju inte. Nybörjarpasset går samtidigt som jag har tvättid. Dessutom har jag ingen röst idag, jag håller nog på att bli riktigt förkyld... det kanske inte är rätt dag att sätta igång med träningen. Men jag hatar undanflykter, jag VILL träna.
Jag kanske ska gå på ett Yogapass istället, de är ju inte nybörjarpass, men är inte så konditionskrävande i alla fall.

Inga kommentarer: