lördag, januari 28, 2006

Matdagbok igen

Ähh orkar inte komma ihåg vad jag åt... bara att det var alldeles för lite... jag åt knappt något alls igår.

Det är inte mina kära gamla ätstörningar som är tillbaka dock, bara så enkelt att jag inte rör mig alls. Jag tycker ingenting är roligt och har ingen lust att träffa någon. Och när jag inte rör mig alls gör jag knappt av med några kalorier och blir inte heller hungrig.
Fast för att gå ner vettigt i vikt tror jag att jag behöver äta mer än vad jag gör.

Jag vägde mig i alla fall i morse, och på en vecka hade jag gått ner ingenting.

På lördagar har vi svullardag här hemma... jag åt en hel semla till frukost... så idag kan jag inte klaga på för lågt kaloriintag i alla fall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Jag har läst det du skriver och tycker att det är intressant.

Jag håller på att skriva en bok som behandlar ämnet ätstörningar (anorexi, bulimi, hetsätning/överätning, ortorexi, träningsmissbruk, sockerberoende etc) men också endast ”enklare” ångest kring området. Söker personer som på något sätt har erfarenheter som kan berätta om detta. ”Intervjun” sker skriftligt via mail och ingen kommer att få reda på vem personen är. Genom att känna igen sig i andras berättelser kan många förhoppningsvis inse att de är sjuka (vilket ju är steg ett för att kunna bli frisk). Om du (eller ngn annan som läser detta) är intresserad av att veta mer får du gärna höra av dig.

Min adress är flfrida@yahoo.se

Tack på förhand!