söndag, juni 15, 2008

Viktiga viktiga problem


Hängselbyxor eller inte till gravidmagar, vad tycker ni?


Jag tycker att det är ganska så coolt med hängselbyxor på ogravida, men på gravida är det enligt alla trendlistor lika illa som med vita tubsockor i loafers (vilket väl inte alltid är helute heller)


17 kommentarer:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Tycker det ser helt OK ut. Dessutom är det jäkligt skönt, det ger lite stöd till magen!

Anonym sa...

Du er den første siden 1986 som ser bra ut i snekkerbukser. Unntatt Eminem. Damn, neste gang jeg er gravid vil jeg også ha sånne bukser!! Hvor fikk du tak i de?

Anonym sa...

som en hemma outfit helt okej - på jbbet och i andra sociala sammanhang inte lika kul...ja lite som vita tubsockor i loafers

Anonym sa...

Jättefint! /HB

Anonym sa...

Inte ok med hängselbyxor tycker jag. De enda som han ha dessa byxor enligt mig är barn.
Kram / Anna-Bell

Anonym sa...

Det är okej men inte mer. Jag hade mina på mig vid ett par tillfällen och visst var de bekväma men jag kände mig som en jättebebis. Hade dem aldrig bland folk.

Tycker inte heller att det ser särskilt sött ut just bara för att man är gravid.

Yogamamma sa...

Jag gillar hängselbyxor som hemma-outfit, när man hänger i trädgården eller softar i skärgården. Inte i stan. Inte bland för många människor. Men du är hemskt söt i dina. Och på ett sätt önskar jag att det vore mer accepterat för det är ju så grymt, grymt skönt.

Fertilitetsturist sa...

Jag hör till dem som tycker att det är jättefint!
Du är förresten utmanad! :-)

finnjonna sa...

Jag skulle absolut ha på mig :-)
Gillade förresten den där IVF-tröjan jag såg på en tidigare bild. Var får man tag i en sån?

Tudorienne sa...

Jag tycker det ser gulligt ut! Vilken stor fin mage du har fått! Vad fort det går.

Anonym sa...

Tycker de var jättefina! Och vilken fin bild på dig vid trädet, en jättemysig miljö. Jag tycker också snickarbyxor är ok när man är gravid och dessutom är din modell riktigt snygg! De gamla jag har liggandes sen jag var gravid vet jag inte om jag vågar mig i nåt mer...

Anonym sa...

Jag skulle ha satsat på ett vitt linne eller något tightare under jeansen, bara för att få lite mer kontraster mellan byxa och skjorta :) Du ser tjusig ut :)

Linda sa...

Du vet ju redan vad jag tycker sedan jag var gravid med Linus och letade med ljus och lykta efter snickisar. Jag tycker att det är jättefint!!

Anonym sa...

Jag tycker det är lika illa som "bebiströjor" bara för att det är så förknippat med graviditet och ofrivillig barnlöshet för mig. Annars måste jag erkänna att det var väldigt fint på dig!

Cinks sa...

Du är ju superfin! Jag är ju helt såld på snickisar, åttital eller inte, och kanske ändå mer på hela overaller! Hade ett par snickis-shorts förra graviditeten men även om jag rågillar det så kommer jag nog inte att köpa några...men iofs, vem vet...

Anonym sa...

Från Texas, ett rungande nej!
AS

Ann sa...

Neeeej! Nu utgår jag från mig själv, som skulle se ut som en uppstoppad mammut, men det skulle verkligen vara gräsligt. Möjligen är det bra som stöd, men... Den delen av gravidlivet klarar jag mig utan. ;)