söndag, november 25, 2007

Inlagd

Nu är hon inlagd.

Vidare utredning får vänta tills hon mår bättre. Nu får hon dropp och smärtstillande.

Det här bara måste gå bra.

9 kommentarer:

Solkatten sa...

Varm tröstkram till dig. Håller tummarna för lilla kissen.

Isidor sa...

Chanserna att hon blir bättre visade sig ju vara väldigt mycket större när vi åkte in med henne.

Nu får hon dropp som ska återställa hennes vätskebalans och ge henne lite näring. Hade hon stannat hemma, hade hennes uttorkning och utmattning bara förvärrats. Ganska fort dessutom...

nylsa sa...

Kram, hoppas att hon kommer bli bättre och att ni får mer tid tillsammans. Det är jobbigt när ens djur mår dåligt. Svårare än folk kan förstå ibland.
kram igen!

Anonym sa...

Sänder en liten (speciel katt-) bön att hon snart kommer hem frisk igen.
Och en tröstekram till dig.

(Har alltid tyckt om katter men sedan jag fick hem vår Anna i början av sommaren har jag insett att det är så mycket mer.)

Kapybaran sa...

håller tummarna.

KaKi sa...

Lillstrumpan... Det gör så förbannat ont när det börjar valsa fel. Så ont att inget veta, så ont att ana och ont att veta när de inget anar.

Nu är hon där hon får som bäst vård. Hon är där det faktiskt kan vända. Och jag hoppas för dig på det. Det behöver inte gå åt h-e även om det ibland gör det. Jag lämnade min lilla för 1,5 år sedan. Panikslagen. Katten var hälften så stor, kunde inte gå, ville inte äta... Jag trodde helt ärligt inte att det skulle gå. Och så gick det i alla fall.

Och angående ärftlighet hoppas jag ännu mer på att det inte är något sånt. Det skapar så mycket oro och blir så mycket värre allting.

Anonym sa...

Håller tummarna för kissen!!

Anonym sa...

usch! Det blir så hjärteont när ens djur blir sjuka. Vår ena katt uppvisade liknande symtom som din. Jag övertalade vår vet. att ta prover för fästingburna sjukdomar. Hon sa att det var himla ovanligt MEN det visade att han hade Erlichios... efter 21 dagars behandling med tetracyklinprep. är han piggelin som bara den. (klättrar i träd o busar järnet trots att han är en kattgubbe på 10 år...) Vet ju inte om dina katter går ute förstås. kände bara att jag ville tipsa er om detta. Lycckatill-kram och hoppas på det bästa

Anonym sa...

Våra katter håller alla tassar hårt för att din katt snart blir bra!

SaltaSally