måndag, september 17, 2007

Nattens sömn

I natt blev det två timmars sömn. Jag börjar faktiskt bli lite desperat.

6 kommentarer:

Tingeling sa...

Fy f-n vad jobbigt!! Förstår precis! Till saken hör att jag, av orsaker som står att läsa i min blogg, är inne i samma rumba som du just nu. Sover inte ett skvatt. Inatt tror jag faktiskt det blev 2 timmar.

Men du, kan du inte ta insomningsmedicin i alla fall tillfälligt? Om inte annat så för att komma ur den onda cirkeln för ett tag, få sova ut en natt i alla fall.
Jag brukar inte vara rädd för att ta dem när jag verkligen behöver, men nu kan jag ju av förekommen anledning (ÄP imorgon) inte ta dem.

Har du möjlighet att vila ens en liten stund på dagen?
Krafter. Kram.

Anonym sa...

Jag kan förstå hur desperat du börjar känna dig. Att inte få sova är faktiskt en av de värsta tortyrerna. Tyvärr har jag inte mirakelråd att ge. Hoppas bara det vänder snart. Stor kram.

Anonym sa...

Du måste känna dig helt slut kvinna! Jag hoppas du får igång din sömn så att du hittar en bra sömnrytm igen. Det tär på att vara sömnlös. Tyvärr har jag inga goda råd att ge, har inte själv varit drabbad av sömnlöshet, men har en sambo som har sömnstörningar. Han brukar lösa sudoko (hur f-n stavas det?!) och det brukar få hans tankar nollställda till slut.

Anonym sa...

men herregud -ta en sömntablett.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag kan inte ta sömntabletter eftersom jag ammar.

Annars skulle jag göra det i denna sekund. *lovar*

Anonym sa...

kanske värt då att pumpa ur en natt o ta en tablett innan du blir psykotisk av sömnbrist-det har drabbat andra före dig......