onsdag, juli 04, 2007

Förstår inte

Jag läste någonstans att något av charterbolagen bestämt sig för att bygga hotell för "vuxna". Många av deras resenärer tyckte att hotellet var viktigare än resmålet. Den här nya typen av vuxenhotell skulle byggas i bl.a. Spanien och Thailand.

Själv blir jag alldeles stum av förvåning. Hur kan hotellet vara viktigare än resmålet? Varför reser man då överhuvudtaget utomlands?

Att flyga till Thailand är extremt miljöförstörande. Varför kan man inte stanna hemma i Sverige istället? Här finns det massor av lyxhotell. Och vill man prompt ha cancer så kan man ju sola solarium. Det går säkert att bygga ett solarie-rum så att den som inte gillar solariekonstruktionen kan låtsas att h*n ligger vid poolen. Den riktiga stranden vågar sig nog den här äventyraren ändå inte bort till.

1 kommentar:

Anna sa...

Huvudet på spiken, Kattmamman. Jag har alltid undrat varför själva hotellet ska vara en sevärdhet. Rent och fräscht vill jag gärna ha det förstås men själv spenderar jag hellre mina semesterpengar på upplevelser än att bo på hotell...

För övrigt kan jag inte förstå människor som väljer att bada i poolen när man har tillgång till HAVET.