torsdag, juli 26, 2007

Framtidsplaner

Jag började min utbildning för att jag var intresserad av populationsgenetik på husdjursnivå. Jag tycker fortfarande att det är ganska intressant och visste jag att jag fick jobb om jag valde den inriktningen skulle jag kanske göra det.

Men under tiden som jag har pluggat har ett annat intresse av nödvändighet växt sig stort, IVF:er. Jag kanske kan göra praktik på Huddinge sjukhus och få vara med när liv skapas? Tänk om det vore möjligt? Tänk om det till och med går att få jobb där, eller på en annan IVF-klinik.

Tänk om det till och med går att få en forskartjänst? Jag skulle kanske kunna vara med och hitta på något som hjälper ytterligare en barnlös at kunna bli gravid.

Det här är mest diffusa tankar, men jag ska nog höra mig för och se vad det finns för möjligheter.

3 kommentarer:

Linda sa...

where there is a vill there is a way (något felstavat)

Det jag vill säga är att om det är det du vill så är jag säker på att du kommer att hitta ett sätt att få din vilja igenom. Jag har en känsla av att du är precis lika envis som jag ;-)

Saring sa...

Klart att du ska!! Hejjahejja!!

Och du.. Tack för sist! Det var mysigt trots en lite speedad turbounge och nej, jag syftar inte på Lillkatten ;o)

Jag kan för övrigt av någon outgrundlig anledning inte sluta tänka på den däringa malen..

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

linda: Vi får se :-) Jag är nog ganska envis, men väldigt praktisk också. Så jag vill helst vara på så trygg mark, försörjningsmässigt, som möjligt.

saring: Det var jättemysigt! Ser fram emot att träffa er igen snart!
Male har på sista tiden blivit väldigt speedad han också. Kanske för att akvariet av någon outgrundlig anledning blivit väldigt varmt. efterforskningar pågår.