lördag, november 04, 2006

Flytt

Vi håller på och tömmer lägenheten. Egentligen inte till flytten, för den sker ju inte förrän om två månader. Men vår pyttelägenhet är så överbelamrad med saker att den måste tömmas för att göras rättvisa till visningen.

Så nu har vi plockat bort vår loftsäng och har inte längre plats för datorerna. Därför misstänker jag att det kommer att bli ganska sporadiska uppdateringar i bloggen ett tag.

För övrigt kan jag berätta att det är underbart att slippe klättra i stege med otymplig kropp varenda gång jag ska i och ur sängen (det brukar bli flera gånger varje natt)

11 kommentarer:

Isidor sa...

... och när man klättrar ner från kojan känns det som att sova ute på ett torg.

Astillbe sa...

Kan förstå att det kommer bli underbart med en säng på marken!

Jättebra att ni börjar nu, vi tyckte vi började i tid, men fy farao - sakerna tar ju inte slut! I början packar man ner och märker jättenoggrannt, på slutet slänger man ner allt i all hast och det blir ett helsike att leta fram det sedan!

Kram!

Solkatten sa...

Packa går väl an (tills man kommer på att man har glömt att tömma vinden), det är värre att få upp grejerna sen. Vi bor fortfarande i ett kartonghav, två månader efter flytten...

Anonym sa...

Men hallå?! Nu måste du väl ha flyttat klart eller har datorn försvinnit vid flytten? Skynda dig att blogga, nu!!!!

Isidor sa...

Nej, nej nej, Solkatten! Att packa är ju pinan. Det blir aldrig färdigt, och det enda man gör att förflytta sitt hem och sin trygghet ner i något temporärt. Att packa upp är ett skapande. Man ställer i ordning sitt nya hem. Det är (naiva) hopp om framtida ordning och skönhet och stil, och man får komma med något nytt. Ju mer man packar upp, desto finare blir hemmet. Och vi har ingen vind. Men väl en sprängfylld källare. Men även den börjar tunnas ut så smått!

Kapybaran sa...

Men hallå? hur länge kan ni hålla på att flytta? Nu _kräver_ jag uppdatering av bloggen!

Mina sa...

Jag undrar också var du håller hus?! Samtidigt vet jag att man inte alltid har lust att skriva (själv känner jag inte alls för det).
Men jag vill att du ska veta att dina inlägg saknas!!

Anonym sa...

Halllllååååååå *ekar*

Anonym sa...

Saknar också dig!!!

Anonym sa...

...och jag börjar bli orolig. =(

Astillbe sa...

Ja, nu får du allt skriva några rader! Hur går det med allt?!?!

Hoppas att ni mår bra.
Kram!